Torsdag kl. 16.00-19.00 og lørdag kl.10.00-15.00 holder Den Sorte Hingst åbent for indlevering af kommissions varer på vores adresse Havremarken 4 – Hal C, 3650 Ølstykke.

Vi glæder os til at se dig og at tage imod dine varer. Husk at alle indleverede varer skal være renvasket og i god stand. Vi tager ikke varer ind med synlige fejl og mangler, eller varer vi skønner ikke at kunne sælge.

Alle dine indleverede varer registreres i vort system og sættes til salg i butikken snarest muligt efter indlevering. Vi forsøger sammen at sætte en salgspris på dine varer, men salgsprisen skal være realistisk i forhold til varens omsættelighed.

Varer der sættes til salg hos Butik Den Sorte Hingst markedsfører vi på sociale medier overfor et købedygtigt publikum med interesse for udstyr til hest og rytter.

Nedenstående linker til PDF filer for Kommissionsaftale og Indleveringsliste.

For at lette ekspeditionen ved indlevering kan du med fordel udskrive og udfylde disse formularer hjemmefra, og medbringe dem til indleveringen.
Hvis du allerede ved hvornår på dagen du vil indlevere kan du kontakte os i forvejen og aftale dette. Scan eller tag billeder af dine dokumenter og send dem til os. Så sørge vi for du er oprettet i systemet når du kommer, og dine varer er grundregistrerede. Dette sikrer en hurtig ekspedition 🙂

Den Sorte Hingst Kommissions aftale 6-2016
Den Sorte Hingst Indleverings liste 2016

Du kan naturligvis kigge dig rundt i butikken da vi allerede har lidt varer på hylderne. Betaling kan ske med MobilePay, Swipp og kontant da vores betalings terminal endnu ikke er oppe at køre.

Åbent for indlevering torsdag & lørdag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *