Så er vi flyttet ind på vores nye adresse på Ny Toftegaard, Rytterbakken 2A i Ølstykke, og vi er allerede ved at være godt på plads i de nye lokaler.

Der mangler lidt hist og her, men alt i alt er tingene ved at finde på plads.

Mens nogle har rotter på loftet har vi håndværkere på loftet. Vi er ved at få indrettet tørrerum til vores dækkenvaskeri hvor der bliver plads til at tørre op til 30 dækkener ad gangen. Vi har installeret ventilation som trækker den varme luft op fra vaskeriet og den varme fugtige luft som suges ud fra tørreloftet køres gennem en varmepumpe så vi genindvinder varmen til butikken.

Vores vaskeri skulle gerne stå færdigt i denne uge og vi har allerede en del dækkener indleveret til vask, så så snart maskinerne er tilsluttet begynder vi at vaske :-). Du kan bestille dækkenvask her : http://densortehingst.dk/daekkenvask/ så vi ved hvor mange og hvilke dækkener du indleverer.

Kom og se vores nye lokaler og vores store udvalg i Secondhand til Hest & Rytter.

Ny adresse og nye lokaler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *