– Handelsbetingelser for indlevering af varer i kommission – 

Den Sorte Hingst Kommissions aftale 6-2016
HENT HER Kommissions aftale
Den Sorte Hingst Indleverings liste 2016
HENT HER Indleverings liste
 1. Der er i følge købeloven returret – også på secondhand varer. Kunder har derfor mulighed for at fortryde et køb op til 14 dage, samt yderligere returret op til 14 dage fra købsdatoen. Returnerede varer skal være i samme stand som ved købet, hvilket vi via foto har dokumenteret.
 2. Kommission af solgte varer opgøres den første bankdag efter månedskift, lbn. Måned +30 dage. Kommission overføres til din bank den 10. dag i måneden eller første bankdag herefter.
  Eksempel: En vare solgt i juni måned bliver opgjort den 1. august og kommissionen udbetales den 10. august.
 3. Når du indleverer varer til butikken, og accepteret vores betingelser, accepterer du ligeledes den aftalte prissætning af dine varer. Prissætningen og rammerne herfor fastsætter vi sammen, men under hensyntagen til en realistisk salgspris vurderet ud fra varens omsættelighed og stand. Vi forbeholder os ret til at regulere prisen op til 30% i forhold til den aftalte pris uden forudgående varsel. Regulering ud over 30% foretages kun efter forudgående aftale.
 4. Når du indleverer varer til butikken accepterer du samtidigt at vi må medbringe dem til events og fremvise dem med henblik på salg – på eget ansvar og risiko. Dette øger dog sandsynligheden for et hurtigere salg, og på den måde kan potentielle købere f.eks. prøve din sadel med det samme.
 5. Vi tager billeder af varerne, når de indleveres til butikken, til brug for vores egen markedsføring. På den måde sikrer vi både dig og os, at varens stand bliver dokumenteret.
 6. Dine varer overlades til os for egen risiko. Butikken er sikret med alarm og er forsikret i henhold til alm. lovgivning.
 7. Vi tager imod Dankort, Master- og VISA kort i butikken. Derudover kan betales med MobilePay & SWIPP, via bankoverførsel eller med kontakter. I webshoppen kan der betales via bankoverførsel. Vi sender ikke varer som er solgt på nettet førend betaling herfor er modtaget.
 8. Når dine varer er indleveret i vores butik, er vores aftalte prissætning gældende i kommissionsperioden. Du kan altså ikke forhandle andre priser med evt. kunder, uden at informere os herom inden. Priser kan altid reguleres, hvis du føler for at ændre de angivne priser. Du er altid velkommen til at kontakte os herom. Ved indlevering skriver sælger samtidig under på at varerne kun sælges gennem butikken. Dvs. sælger må ikke selv forstå privat salg af de indleverede varer.
 9. Dine varer er i kommission i op til 6 måneder, herefter skal du afhente dine varer. Varer der ikke er solgt inden for kommissionsperioden er ikke omfattet af kommission.
 10. Indleverede varer der afhentes inden udløb af kommissionsperioden, pålægges et gebyr på 100,00 kr. pr. vare der er sat til en salgspris op til 1.000,00 kr. og 250,00 kr. pr. vare der er sat til en salgspris over 1.000 kr.
 11. Opdager vi fejl og mangler på varen, eller er det tydeligt for os, at varen ikke sælger, kan vi bede dig om at komme og hente den/dem. Vi vil altid informere dig herom skriftligt på den af din oplyste mailadresse.
  Afhentes returvarer ikke inden 14 dage, overgår de til butikken. Vi er blevet nødt til at tage dette tiltag, da vi ikke har plads til uafhentede returvarer.