Hvordan foregår det hvis man vil sælge sine ting hos jer?
Vi vil altid gerne se hvad du har. Mærkevarer sælger selvfølgelig bedst men i princippet sælger vi alle mærker. Vi vælger dog muligvis noget fra, hvis vi har meget i forvejen. Alt skal være i ordentlig stand (renpudset og uden skader). Du kan indlevere varer torsdag og lørdag. Er der en anden dag der passer bedre, så ring til os på tlf. 6066 3456 eller send os en mail på butik@densortehingst.dk

Hvor meget tager I i kommission:
Vi tager 35% af salgsprisen for butikkens arbejde ifm. annoncering/salg/administration.

Kan man sende ting til jer som skal sælges?
Du kan godt sælge dine ting gennem butikken selv om du ikke bor på Sjælland (i køreafstand til butikken). Ring (60663456) eller send os en mail og lad os høre om vi kan hjælpe dig.

Hvad har jeg til gode?
Når vi sælger nogle af dine ting, får du en mail med en opgørelse over den pågældende måneds salg og hvornår du får pengene udbetalt.

Tager I dankort?
Ja, vi tager alle typer kort, samt MobilePay.

Må jeg indlevere andre dage end de anførte?
Ja, men ring eller skriv til os, så laver vi en aftale.

Koster det noget hvis jeg henter mine varer igen?
Hvis du henter dine varer før kommissionsperioden på 6 måneder er gået, koster det et gebyr på 100 kr. pr. vare med en salgspris på under 1000 kr og 250 kr for vare med en salgspris på over 1000 kr. Hvis du henter efter de 6 måneder, koster det ikke noget.

Hvad hvis jeg selv sælger en vare som er til salg i butikken?
Vi ser gerne at du ikke selv sælger dine varer når de er til salg hos os.

Kan jeg reservere en vare?
Ja, det kan du godt. Reserverede varer bliver lagt til side i 2 dage.

Vil I give besked når I får en bestemt vare ind?
Det kan vi desværre ikke, men du er altid velkommen til at kontakte os via FB eller mail hvis du søger en bestemt vare. Hold også øje med vores FB side, for nye billeder og opdateringer.

Har I en webshop?
Vi sælger secondhand udstyr for privatpersoner og derfor skal de ses før salg, så man ved hvad man køber, jfr. købeloven. Derfor kan vi desværre ikke tilbyde af sende kommissions varer, hvilket en webshop ville indebære. Vi sender gerne vores egne varer.

Kan jeg prøve en sadel før jeg køber den?
Ja, du kan have op til 3 sadler på prøve i 2-4 dage mod et depositum på 500 kr pr. sadel, som betales kontant ved afhentning.

Kan man bytte varer?
Du kan bytte dine varer inden for en uge fra købs datoen, men vi giver ikke pengene tilbage.

Sælger I gavekort?
Ja, vi sælger gavekort fra 200 kr som mindstebeløb, med gyldighed i 1 år. Du kan købe det i butikken.

Kan I overføre mit tilgodehavende?
Når du bliver oprettet som kunde, beder vi om dine konto oplysninger, da vi overfører månedsalg via banken. Når din periode afsluttes, kontakter vi dig, så du kan hente evt usolgte varer i butikken.

Tager I alle mærker ind?
Mærkevarer sælger selvfølgelig bedst, men de fleste mærker er velkomne bare tingene er i ordentlig stand (rent/pudset/uden skader) og ikke er gammeldags.

Kan I sende et foto af en vare?
Hvis du kontakter os via vores facebook side kan vi godt sende dig et par billeder.

Kan man ringe til jer?
Ja, det er du altid velkommen til på tlf. 6066 3456. Du kan også skrive en mail til os på butik@densortehingst.dk

Hvor god stand skal dine varer være i?

Vi tager kun imod rent og lugtfrit udstyr. Udstyr der har ligget længe, kan syne rent, men trække lugt til sig. Rigtig meget udstyr kan sagtens tåle maskinvask på 30/40 grader og skånsom centrifuge. Kontakt os gerne, hvis du er i tvivl.

Sadler (købt efter 2008) skal være pudsede og ikke have nogle revner/huller eller ødelagte syninger. Vi kan tilbyde at få skader lavet af sadelmager, hvis det kan betale sig.

Trenser skal være nypudsede og ikke mangle dele eller have fejl. Spænderne skal være uden rust og lukkede.

Bid sælger bedst i nypudset tilstand. Brug evt. et metal pudsemiddel.

Gjorde skal være nyvaskede, ingen slid eller rust på spænder

Underlag må ikke have pletter, slid/huller eller lign. Hvis de er for nussede, er de sværere at sælge. Du kan evt. bruge en fnugrulle til at fjerne hår.

Bandager skal være i pæn stand uden fejl og hvide bandager skal være uden pletter.

Gamacher skal være vasket, ingen huller/revner el. lign. Springgamacher gerne i sæt af 4, da det øger salget.

Dækkener skal være vaskede uden huller eller fejl på spænder. Det skal kunne bruges direkte efter køb. Giv det gerne et gang imprægnering. Vi reparerer gerne mindre skader.

Læder fodtøj mm skal være rengjort og gerne pudset med skosværte. Husk også at rengøre sålen. Støvler med stivere syner pænere på hylden. Støvler i syntetisk materiale kan sagtens tåle en kort vask på 30/40 grader.

Alt tøj og tekstiler skal være nyvaskede og uden lugt eller misfarvning. Stævnejakker kan håndvaskes eller renses. Se efter om der er nogle huller, syninger der er gået op, manglende knapper og at lynlåsen virker.

Ridehjelme må ikke være misfarvede, have svedrande eller lugte grimt. De kan med fordel vaskes i en spand sæbevand. Hjelme med den nyeste sikkerhedsgodkendelse VG1 har stor interesse.

Sikkerhedsveste skal have intakt lynlås og velcro. Lamel veste har størst omsætning.

Udstyr med sten (Bling-bling) skal være intakt. Dvs. at mangler der sten, er varen svær at sælge. Vær kritisk: ville du selv købe denne vare? Hvis du selv er lidt fiks på fingrene, kan det ofte lykkes at få tingene flotte igen med matchende sten.